Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Talli

Sijainti

Tallin sijaintia ei olla tarkkaan sivuilla määritelty, joka tapauksessa Netherfield sijaitsee jossain päin virtuaalista Etelä-Englantia, Iso-Britanniassa. Ilmasto on ympäri vuoden melko leuto, toki talvellakin lunta sataa mutta suuria miinusasteita ei Netherfieldissä jouduta kovin usein kokemaan. Kesäisin aurinko paistaa ja lämpötila saattaa helposti nousta päälle 20 celsius-asteen. Briteissä kun ollaan, sadekuurot ovat myös melko yleisiä, etenkin syksyisin ja keväällä.

 

Alue & Ympäristö

 

 

Tallirakennus

Netherfiedin tallirakennus on alumperin rakennettu hieman ennen viime vuosisadan puoltaväliä. Rakennuttamisen jälkeen tallia on muutamaan otteeseen hieman remontoitu sisältä päin paremmin ajassaan mukana pysyväksi, mutta ulkoa päin se on silti säilyttänyt hieman vanhan aikaisen charminsa. Tallin ulkoseinät ovat valkeaksi kalkittua kiveä, lukuunottamatta vajaa puolenmetristä harmaata kivijalkaa. Matalahko peltinen mansardikatto sekä ovet ja ikkunanpokat on maalattu tummanvihreiksi. Muodoltaan talli muistuttaa hieman kulmikasta L-kirjainta, 'pääovi' on tuon L-kirjaimen 'yhtymä' nurkassa.


[klikkaa kuva suuremmaksi]

 

Tarhat ja laitumet

Tarhoja Netherfieldissä on tällä hetkellä 12 kappaletta ja ne sijaitsevat noin sadan metrin päässä tallista, jotta hevosten tarhaan ja sieltä takaisin siirtelemiseen ei kuluisi aivan tuhottomasti aikaa.

Laitumia tallilla on kolme suurempaa ja kaksi pienempää, joilla hevosia kierrätetään laidunkausilla sitä mukaa kun ruohoa missäkin riittää. Ne sijaitsevat hieman kauempana tallin vilskeestä.

Sekä tarhat että laitumet on rajattu jykevillä valkeiksi maalatuilla puuaidoilla joissa kulkee lisäksi myös sähkölanka, joten pahimmankaan riehujan ei pitäisi niistä päästä karkaamaan. Aidat ovat noin 120cm korkeita ja niissä on kaksi poikkipuuta. Jokaiselta laitumelta löytyy myös ulkokatoksia joihin hevoset pääsevät halutessaan sadetta tai suoraa auringon paistetta pakoon. Katoksiin mahtuu kerralla kolmesta viiteen hevosta.

Kun lähdet hakemaan hevosta tarhasta tai laitumelta, muista laittaa sähköt pois päältä ja heti jälkeen päin taas päälle!

 

Maneesi & Kentät

 

 

Maastot

 

©2019 Netherfield :: Puoliverisiä - suntuubi.com